Post by tyvesignesssil on Feb 15, 2022 7:59:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox kristal hack ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Horror at School 2022 version ▞▞▞
Zəhmət olmasa köhnə yeniləməni geri gətirin. köhnə yeniləmələri geri gətirsəniz, o sizə 5 ulduz verəcək və zəhmət olmasa qrafika keyfiyyətini yaxşılaşdırın və kompüter kimi ən yaxşı qrafika ilə daha yüksək səviyyəyə qaldırın.
Ryd
Əsas qapıdan və ya avtomobildən və ya uşaqlarla paraşütdən 3 yolla qaça biləcəyimiz bu oyunu çox bəyənirəm
Oyunun introsu donur ama geri qalan her sey eladı
Oynamaq isteyirdim amma menyuda oyun tez xarab olur zəhmət olmasa düzəldin
CAN I ESCAPE FROM EVIL NUN'S SCHOOL ? - YouTube
Ümumiyyətlə, sadəcə pisdir və bir çox toxunuşdan istifadə edə bilər, bəlkə də daha aydın bir məqsəd. Amma mənim fikrimcə, oynamağa dəyməz
Heyrət! Vay ! Və yeni yeniləmə ən yaxşısıdır.
Oyun yaxşıdır, amma xəyal rejimindəki reklamlara nifrət edirəm, əgər reklamları silə bilsəniz, daha yaxşı bir reytinq qazanaram. Təşəkkür
Evil Nun: Horror at School آرکید blwn
Adam qorxur heç götümün qorxusundan əldə vurmadım sildim 🥵🥵😨
Çox sağ ol
çox əyləncəli, kaş qənaət edə bildim. Mən tez-tez I. bir proqram oynamaq üçün saat yoxdur. saxlama variantları əla olardı. Mən gizli əşyaların hər təzə kürü yerlərini dəyişməsini sevirəm. çox çətinləşdirir.
açın
Cok yaxsi
Evil Nun: Horror at School ஆர்கேட் oseu
Bu, həqiqətən gözəldir, lakin bəzən olduqca ləngiyir və mən mini oyun bölümünü oynayanda toyuq görünmürdü, xahiş edirəm bu səhvi düzəldin
Bu çox gözəl oyundur çünki bu oyun düşündüyümdən daha qorxuludur 👍
Çox Kədərlidir, Çünki Oyunu Həqiqətən Bəyəndim və Yeni Yeniləməni Yoxlamaq İstəyirəm, Amma O, Oyunun İşləməyi Dayandırdığını Deyir. Bu kədərlidir. Mən həqiqətən yeni Yeniləməni səbirsizliklə gözləyirdim və indi onu hətta oynaya bilmirəm. Bu dəhşətdir
Bu olduqca qorxulu idi, amma əyləncəli idi, məndə olan yeganə məsələ odur ki, oyun daha çox yuxuya yüklənəndə siz başlamazdan əvvəl haşiyələnməyə başlayır. Mən adətən daha çox yuxu və daha çox xəyal oynayıram, çünki bu, məndə çox qorxuludur və o, sürünüb qaçanda nifrəti nəzərdə tuturam.
Gözəl və zəhmli oyun. qrafika, oyun və idarəetmə əladır. Mən yuxu və xəyal rejimini sevirəm. Mən beş ulduz əvəzinə dörd ulduz verdim, çünki yuxu rejimi hər dəfə digər rejimlər kimi mövcud olsaydı, beş ulduz verəcəyimdən daha çox gündə bir dəfə mövcuddur.
Bu, çox çox sirli və qorxulu bir oyundur, bu oyunu sevirəm, daha bir yeniləmə xahişi ilə xahiş edirəm
Əşşi bacımın 5 yaşı var oyunu o qədər oynayır
Çox həyəcanlı və həm də şokedici oyun... rahibə sizi görəndə fon musiqisi son dərəcə dəhşətli olur. Əgər siz ilk dəfə qorxu oyunu oynayırsınızsa, titrəyərək öləcəksiniz. Bu oyunun qrafikası daha inkişaf etmiş olsaydı, onda tortun üstündə albalı olacaq.
Müəllif bunu oxuyursa, siz oyun saxlamaq seçimini də əlavə etməlisiniz, çünki oyunçu həmin oyunu saxlaya və daha sonra oynaya bilər.
Kanalizasiyanın bitməsi ilə oynadım və demək olar ki, onu döydüm, amma nədənsə sonuncu su qabı kürü tökmədi və mən hər yerdə onu axtarırdım. Bundan başqa, səhvlərdən başqa yeniləməni çox bəyəndim
Bir müddət sonra oynamağa qayıtdım. Əvvəllər bütün əşyalar eyni anda yarananda daha yaxşı idi, indi xəritə onlardan bir neçəsini tapmaq üçün çox böyükdür. Çox yorucu. Üstəlik, kameranın dönmə xətası var.
Proqramı 8 dəfə açdım və o mənə deyir ki, qəzaya uğrayıb!!
Əvvəlcə işləyirdi, amma üçüncü dəfə məni əsas ekrandan qovdu, xahiş edirəm onu düzəldin
ala arvadı sürətinə baxe rahibə deyil e (rababadı)
Evil Nun: Horror at School ஆர்கேட் oseu
Bu, pis oyun deyil, amma çox böyük potensiala malikdir. Bu, çox sadədir və həqiqətən qorxulu deyil və içində dəhşət olmadan onu qorxu oyunu adlandıra bilərsinizmi? Amma nənə, fnaf və s. kimi oyunlar hamısı yaxşıdır. Və başlıq pisdir. "Şər Rahibə: Qorxunc Dəhşət Oyunu" əvəzinə. Yalnız pis rahibə cəhd edin. 2 ulduz üçün üzr istəyirəm.
Qrafiki bəyənirəm amma silah problemdir, çünki uzaqdan istifadə edə bilmirsən
รถหุ่นยนต์รถลิมูซีนฟลายเปลี่ยนโฉม เกมหุ่นยนต์ตำรวจ ผจญภัย diy
Super oyun du nənə super di
QAQA ZAURNANA BİTİRDİY DA 10000000000000 DƏFƏ😙😗😙☺🥰😗😇😗🥰
Say hello to mystery and survival in a school run by a terrible evil nun who hears every noise (watch out!). The evil nun seems to be a mix of grandma and …
Bu oyun gözəldir amma 1 problemim var o da google play ilə əlaqə qura bilmirəm. Qoşulma seçimini göstərir, amma üzərinə kliklədikdə heç nə olmur. Bu səhvi düzəldəndə sizə 5 ulduz verəcəyəm.
Belə də yaxşı oyundu amma çox çox çox çox çox qorxulidu amma oyun əladı superdi fantastikdi🥺
Bu, çox qorxuludur və insanlara kabuslar verir, ona görə də mənə daha çox vermək istəyirsinizsə, sizə daha çox ulduz versəniz, qorxulu deyil, ən yaxşı reytinqli oyun olmalısınız.
Coxxx gozeldir men orada onu ele eledim ki rahibe menim yanimdan kecirdi amma meni gormurdu 😅😅
nədənsə oynamağa icazə vermir, sadəcə qaranlıq ekran olaraq qalır, əgər bunu düzəldə bilsəniz, təşəkkürlər:>
Super oyundu
Mən bu oyunu sevirəm 4 sonluq 1 əsas qapı 2 gənc rahibə ilə avtomobil 3 balon qaçışı və 4 kanalizasiya
Bu oyunu çox bəyənirəm amma xəyal rejimində oynayırsansa orada reklam var, bu bezdiricidir
Bu proqram iblisdir və mən proqramı oynamağa cəhd edəndə o, ağ ekran göstərir, sonra məni çıxarır. Çox darıxdırıcı və hətta qorxulu deyil. Dəhşətli oyun.
O, hətta məni sarı yaya getməyə və boya almağa icazə vermir, yalnız "bir neçə saniyəyə reklam göstərilir" deyir, buna nifrət etməyimin səbəbi budur.
Nədənsə oynaya bilmirəm, girişi keçirəm, hələ də sönür, xahiş edirəm bunu düzəldin, çünki insanların oyununu izləmişəm və mən də oynamaq istəyirəm, lütfən, onu düzəldin Arigato gozaimas (Yaponiyada təşəkkür edirəm)
bu yeni yeniləmə çıxanda oyun təkrar-təkrar çökməyə davam edir, indi oyunu heç oynaya bilmirəm. Zəhmət olmasa bunu düzəldin