(Android) BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles кодове бъг скъпоценни камъни
Feb 15, 2022 7:26:41 GMT
Post by tyvesignesssil on Feb 15, 2022 7:26:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове бъг скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles 2022 version ▞▞▞
Тази игра е доста невероятна... Обичам я, защото когато играете играта, не мислите в посока. Позволява ви да мислите във всички посоки. Ще му дам пет звезди.
Приложението е страхотно, но добавяне след всяка игра... сериозно.
само за деца
Никога не трябва да купувате нищо! Много е забавно. За съжаление, течният сорт виси през цялото време.
толкова пристрастяващо, релаксиращо, просто и приятно. една от по-добрите игри
Обичам тази игра, досега това е най-добрата игра за какане, но някои от блоковете изглеждат много неподходящи, изглеждат като частна част на момчета, но ми харесва, че на всеки няколко нива имате пъзел с животни.
Вероятно щеше да е добре, когато пъзелите станаха по-предизвикателни, но не можех да се справя с безумното количество реклами. След почти всяко ниво, предимно :30 и няма начин да пропуснете
обичам това приложение...опцията за мултиигри е плюс..моите деца също го обичат!!
Ух х
Добра селекция от игри, които да ви помогнат да се отпуснете след натоварен ден!!
Реклама след всяко едно кратко ниво... шегувате ли се?
Speed Hero: Superhero Games Petualangan zyky
Със сигурност е различно, но забавно.
Страхотно забавление и много приятно, опитайте сами!
ankit
Разбирам нуждата от реклами, но същата след 5 пъзела подред е малко. Също така afs на чужд език, който не мога да чета, ме карат да спра да играя.
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Tankenötter vsq
Както казах преди - реклама пъзел, реклама пъзел, реклама пъзел, не се притеснявайте....
Играта е добра, малко проста. Път към много добавки.
Реклама след всяка игра. и техният "гений" не е толкова гениален
Това всъщност е пакет от няколко основни игри, събрани в едно приложение, което би било идеално за начинаещи в блоковите пъзели. Нищо фантастично, но графиката и геймплеят са гладки и всяка от игрите е забавна, предизвикателна, лесна за научаване, релаксираща и пристрастяваща.
обичам пъзелите с животни. може да бъде трудно и предизвикателно.
Абсолютно ужасно... Играта е добра, но времето, което отделям от деня си, което се превръща в пари, е твърде много, така че cya. Оценка с една звезда за вас.
много забавен истински мислител😃
Това е страхотна игра и поддържа ума ви да работи!
Твърде много реклами в сравнение с времето за игра.
забавна игра с много игри, моля, направете повече от това, харесва ми
Ще чакате да пропуснете рекламите през половината време. След всяко ниво има реклама. Деинсталиран за 10 минути.
Първоначално изглеждаше, че няма блокови пъзели, но сега има. Благодаря
Това изглеждаше много забавно приложение. След един ден обаче се срина - черен екран - и спря да работи. Деинсталирах го, за да избегна повреда на телефона си.
не е голямо предизвикателство, в момента съм на 85
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Tankenötter vsq
Не е предизвикателно
нов в играта
играх го. Добър е, но след няколко дни не работи. Опитах се да го отворя, но не се отваря. И така, деинсталирах го.
Thik thak hai
Обичам тази игра, не за да трябва да мисля, но също така помага на паметта ви и я прави изострена. Никога не съм играл подобна игра и се радвам, че го направих и е пристрастяваща.
Най-добре се играе с включен самолетен режим за 0 реклами, става скучно, когато забележите, че парчетата се появяват отляво надясно, така че да започнете да летите през нивата
Тази игра е толкова забавна и релаксираща в същото време!
Забавлявах се с това приложение около пет минути, след което получих изскачащ прозорец, който не можах да затворя, че трябва да актуализирам приложението (което буквално току-що изтеглих) и дали натиснах да или не, ме отведе до играта магазин към несвързана игра, която се опитва да ме накара да изтегля тази. Кошче ап; не изтегляйте този боклук.
Преди се наслаждавах на играта, докато не я променихте на ужасен дървесен фон с тези бледи цветове. Сега е ужасно. Навън съм.
фантастични натоварвания в една игра! наистина се наслаждавам! кара мозъка ви да работи малко по-трудно! 😀 💕
Мразя тази игра, защото има ужасна връзка всеки път, когато я докосна и има толкова много реклами
страхотна
Нелепо лесно. Всички парчета вървят отляво надясно и вместо да бъдат действителни блокове, блоковете се "изрязват", за да имат точни форми. Би било милион пъти по-добре, ако те предизвика да мислиш абстрактно. Но може би Google препоръча нещо за 3-годишно дете и парчетата бяха добре изобразени, така че аз се влюбих в него. Подходящо за деца, така че ще повиша звездите си до две
Забавен
Не мога да инсталирам играта не защо отказва
Това е много страхотно приложение. Особено ми харесаха IQ тестовете.